KÖMMERLING 76 MD

Профилите на KÖMMERLING 76MD се модерни и со највисок квалитет, заштедуваат значително на цена и греење и ладење и имаат оптимална заштита од бучава. Тие овозможуваат сигурна заштита од кражба и зголемени можности за подобрување на квалитетот на животот. KÖMMERLING 76MD е дефинитивно вистинскиот избор.

ОДЛИЧЕН СИСТЕМ ЗА СТОЛАРИЈА

KÖMMERLING 76MD не прави никакви компромиси. Тој ги нуди сите предности на современите прозорци од дизајн и функција, до градежната физика, изолациски вредности, заштита на животната средина. KÖMMERLING 76MD ги задоволува сите барања на клиентите.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА
Дизајнот на KÖMMERLING 76MD е иновативен и на него може да се инкорпорира модерното тројно стакло или посебно функционално застаклување до дебелина од 48mm. Како резултат на интелигентна монтажна технологија, системот може да се инсталира брзо, чисто и со малку труд па затоа заменувањето на старите прозорци со нови современи KÖMMERLING 76MD е чист процес.

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Длабочината на профилот од 76mm овозможува висока заштеда на енергија и коефициент Uf=1,1W/[m2k]
  • Зголемена звучна изолација
  • Зголемена заштита од кражба
  • Лесен за одржување поради мазната водоотпорна површина
  • Покрај класичната бела боја нуди широк спектар и на други бои