Плисе комарници

 

 

 

 

 

Плисе комарниците се нов производ со модерен дизајн на нашиот пазар. Овие комарници се состојат од фиберглас мрежа која е специјално трансформирана во облик на хармоника со помош на алуминиумските профили, конците и рачките може исто така да се отворат и затворат по принцип на хармоника. Начинот на одржување и ракување е многу едноставен.

Овој тип на комарник е идеален за помали и поголеми отвори и тераси бидејќи не завзема простор кога се отвора и затвора, нема шибер и не зафаќа дел од просторот.